Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ultimă oră: în timp ce Ligia Deca prezintă proiectul legilor Educației, profesorul acuzat de corupere sexuală rămâne în arest preventiv

justitie ceas prescriptie

Tribunalul Timiş a respins ca nefondată contestaţia inculpatului cadru didactic al Universităţii de Vest Timişoara (UVT), Băltăţeanu Doru-Marcel, în dosarul în care este acuzat de corupere sexuală a minorilor în formă continuată, astfel că rămâne în arest preventiv de 30 de zile, până la data de 14 martie, informează Agerpres. Informația apare fix în contextul în care ministrul Educației prezintă în fața presei proiectul legilor educației.

Ce a decis Tribunalul

"Tribunalul respinge ca nefondată contestaţia declarată de inculpatul B.D.M. împotriva încheierii penale pronunţate de Judecătoria Timişoara în dosar nr. 4093/325/2023. (...). Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei", arată Hotărârea Tribunalului Timiş, luni, pe site-ul oficial.

Pentru ce a fost arestat

Cadrul didactic al UVT a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 13 februarie, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentru corupere sexuală a minorilor în formă continuată. "(Judecătorul, n.r.) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara cu privire la inculpatul Băltăţeanu Doru-Marcel, cercetat pentru comiterea în formă continuată a infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor (...). Dispune arestarea preventivă a inculpatului Băltăţeanu Doru-Marcel pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13 februarie până la data de 14 martie inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, ca neîntemeiată", arăta sentinţa Judecătoriei Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.