Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ - Premierul Dăncilă participă la recepția de la Cotroceni

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Premierul Viorica Dăncilă va participa, vineri seara, la recepția oferită de Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României, care va avea loc la Palatul Cotroceni.

”18.00 - Participare la recepția oferită cu prilejul Zilei Naționale a României”, apare în agenda oficială a premierului Viorica Dăncilă, publicată în cursul zilei de vineri.

Săptămâna trecută, Dăncilă anunța că va participa la festivităţile organizate pe data de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar spunea că este posibil să nu ia parte la recepţia de la Palatul Cotroceni.

Ucraina va impune restricții cetățenilor ruși, anunță Petro Poroșenko

„Da, am primit invitaţie. Voi participa la evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie. Este an centenar şi cred că prin această participare arăt respectul faţă de 100 de ani de la Marea Unire şi cred că e important ca la acest eveniment să particip. (...) După cum aţi putut observa, atunci când am fost invitată (la recepţia de la Palatul Cotroceni - n.r.) am participat. Nu pot să spun anul acesta, pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte, să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu vă pot da un răspuns exact”, a spus Dăncilă.

Liderii coaliției PSD-ALDE, Dragnea și Tăriceanu, au anunțat că nu vor participa la evenimentul din această seară de la Palatul Cotroceni.

”Eu nu”, a spus luni Liviu Dragnea, întrebat dacă va participa la recepţia de 1 Decembrie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

”Nu l-am stabilit (programul pentru 1 Decembrie - n.r.), dar la recepție vă spun clar că nu merg”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.