Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie fără precedent luată de Radio Guerrilla, după decesul lui Andrei Gheorghe: 'Când o să trecem și noi acolo unde ai plecat tu...'

andrei gheorghe

O parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele "Studioul Andrei Gheorghe”, în memoria omului de radio şi televiziune care a fost găsit decedat, luni seară, la locuinţa sa din Pipera.

"Andrei, cînd o să trecem şi noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. Radioul. Ăla. Cum ne-ai învăţat tu. Andrei, te iubim. Mult. Şi-o să ne fie dor de tine pînă ne vedem. Şi-ţi mulţumim din suflet că sîntem Oameni de Radio datorită ţie, că ne-ai învăţat cea mai frumoasă meserie din lume. Că ne-ai învăţat. Că ne-ai certat pe fiecare dintre noi, că ne-ai învăţat. Că simţim. De ce ai plecat, numai tu ştii, ca de obicei. Că doar nu o să dai tu explicaţii cuiva. Poate nu ţi-am spus niciodată, dar Radio Guerrilla eşti si tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, şi-ţi mulţumim din suflet pentru asta. Ce rău îmi pare ca nu ţi-am mulţumit pentru asta niciodată. Niciodată pentru că ai dispărut”, a scris echipa Radio Guerrilla pe pagina de Facebook a postului de radio, care este în doliu, potrivit News.ro.

Citește și: Gerul și ninsorile ÎNCHID școlile în România: Decizia radicală pe care o pregătește Primăria! Mesaj important pentru părinți

"De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, "Studioul Andrei Gheorghe". For evă. Ştim că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abţinem. Eşti printre noi, eşti în noi. Te iubim. Îţi mulţumim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine şi o să ne vedem la un moment dat, să facem radioul. Respect & Love. Vorbim”, a adăugat echipa Radio Guerrilla.

Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore.

Citește și: Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a transmis un mesaj tulburător, după moartea cunoscutului jurnalist: 'O să spun despre tine...'

Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit, luni seară, decedat la locuinţa sa din Pipera. La ora 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.