Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a transmis un mesaj tulburător, după moartea cunoscutului jurnalist: 'O să spun despre tine...'

andrei gheorghe

Petruța Gheorghe, fosta soție a cunoscutului jurnalist, a publicat pe contul de socializare un mesaj tulburător în memoria fostului său partener de viață. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani, însă au fost extrem de discreți.

Petruța Gheorghe, a scris un mesaj emoționant. Ea are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani). Andrei Gheorghe avea o relație foarte apropiată cu ei și i-a iubit ca pe copiii lui biologici.

Citește și: Moartea lui Andrei Gheorghe a picat ca un trăsnet pentru colegii de breaslă: 'Un om foarte sensibil, deși părea dur. A fost cel mai bun om de radio'

"Iubitul  meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe, potrivit Libertatea.ro.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Din primele cercetări se pare că jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator, cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit, în baia casei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.