Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie halucinantă a Euroligii masculine de baschet: FC Barcelona va trebui să călătorească în Rusia, pentru a disputa cele două meciuri

frbaschet.ro
baschet final four

Euroliga masculină de baschet a anunţat joi că echipa spaniolă FC Barcelona va trebui să călătorească în Rusia, pentru a disputa vineri meciul cu Zenit Sankt Petersburg, înainte de a se deplasa la Moscova, pentru partida cu ŢSKA, programată două zile mai târziu, informează EFE, citat de Agerpres.

După cum a raportat Barcelona, responsabilii Euroligii le-a oferit garanţii spaniolilor că "pot intra şi ieşi" din Rusia, în ciuda conflictului militar din Ucraina.

Gruparea catalană era în aşteptarea rezultatelor întâlnirii de urgenţă pe care conducătorii celei mai importante competiţii europene intercluburi au avut-o joi şi care, la final, au dat undă verde disputării ambelor meciuri pe teritoriul Rusiei.

Preocuparea celor de la Barca nu a fost legată în principal de intrarea în Rusia, ci mai ales de plecarea din această ţară, deoarece după meciul de vineri, cu Zenit, spaniolii urmează să joace duminică la Moscova, cu ŢSKA, într-un meci restanţă contând pentru etapa a 19-a a Euroligii.

"Autorităţile ruse ne garantează că zborul între Sankt Petersburg şi Moscova se poate face fără probleme, pentru că este un zbor intern. Sosirea la Sankt Petersburg poate fi însă întotdeauna o problemă, dar pentru a pleca din Rusia, cu jucători americani şi cu paşaport american, trebuie să vedem ce se întâmplă", a declarat anterior pentru EFE un oficial al clubului catalan.

În final, Euroliga a garantat Barcelonei că va putea intra şi ieşi din Rusia fără nicio problemă, după cum a explicat entiatea continentală într-un comunicat.

Pe lângă cele două meciuri pe care Barcelona le are de programate pe teritoriul Rusiei, în următoarele zile urmează să se dispute diferite partide cu participarea echipelor din această ţară.

Astfel, BITCI Baskonia primeşte astăzi (joi) vizita formaţiei UNICS Kazan, în timp ce ŢSKA Moscova are programat tot joia aceasta, la Munchen, un meci împotriva echipei Bayern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.