Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie în cazul șefei ÎCCJ - Judecătorii CSM repun cauza pe rol/ Cristina Tarcea acuză că sesizarea nu a fost repartizată aleatoriu

Inquam Photos / George Calin
cristina tarcea

Secția pentru Judecători a CSM a decis, marți, repunerea pe rol a cauzei in care este judecată disciplinar Cristina Tarcea, președintele instanței supreme.

"Constată că excepția nulității acțiunii desciplinare motivată de încălcarea principiului repartizării aleatorii a sesizării are prioritate în raport de celelalte excepții invocate de pârâtă.

Cu unanimitate, repune cauza pe rol în vederea suplimentării probatoriului pentru soluționarea excepției nulității acțiunii disciplinare motivată de încălcarea principiului repartizării aleatorii a sesizării", se arata in decizia CCR.

Citeste si Discuție de ULTIMA ORĂ între liderii PSD-ALDE - Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire cu Liviu Dragnea înaintea ședinței CEx a PSD

Judecătorii au stabilit termen pentru 29 mai.

Inspectorii judiciari au reţinut că preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a refuzat nejustificat să îndeplinească îndatoririle de serviciu cu privire la constituirea completurilor de 5 şi de 2 judecători prevăzute la art. 31 alin. (1) lit. b) şi art. 32 din Legea nr. 304/2004, modificată şi completată prin Legea nr. 207/2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.