Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie în coaliție: Candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei nu o să fie independent (surse)

anonim

Coaliția de guvernare a decis, marți seară, să susțină un candidat comun pentru funcția de Primar General al Municipiului București, conform unor surse participante la discuții, fiind obligatorie apartenența acestuia la un partid.

PSD și PNL au decis că nu este oportună susținerea unui candidat independent la primăria Capitalei și pentru a identifica persoana care are cele mai mari șanse să câștige alegerile, vor fi realizate două sondaje de opinie realizate de institute diferite de sondare a opiniei publice.

Printre numele vehiculate și care ar putea fi incluse în sondaj se află Cătălin Cîrstoiu (managerul Spitalului Universitar din București), Dan Ostahie (om de afaceri), Sebastian Burduja (lider PNL București și ministru), Gabriela Firea (primvicepreședinte PSD), Cristian Popescu Piedone (primarul Sectorului 5).

PSD și PNL mai iau în calcul să susțină candidați comuni și în sectoarele 1 și 2 din Capitală, acolo unde în prezent edilii sunt de la USR. Au mai fost discuții în coaliția de guvernare ca PSD și PNL să susțină candidați unici pentru funcții de primar în Maramureș, Bacău și Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.