Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie la BNR, după refuzul audierii din Senat: Când are loc marea confruntare Isărescu-Teodorovici

Inquam Photos/ Octav Ganea
Isarescu

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, că nu va participa la discuţia din Comisia Economică din Senat, programată să aibă loc marţi, fiind nevoie mai întâi de o întâlnire cu reprezentanţi din Ministerul Finanţelor.

Întâlnirea dintre guvernatorul Mugur Isărescu şi ministrul Eugen Teodorovici urmează să aibă loc pe 4 februarie, în şedinţa Comitetului de supraveghere macroprudenţială. Guvernatorul BNR intenţionează să discute cu ministrul Finanţelor Publice despre efectele OUG 114/2018, privind taxa pe lăcomie şi alte măsuri fiscale, potrivit unor surse din Banca Naţională.

CITEȘTE ȘI: Băutura-minune a călugărilor budişti: Energizantul perfect, sursă de antioxidanţi

Conducerea BNR fusese chemată să participe la discuţii, în Comisia Economică din Senat, în legătură cu modul în care este format ROBOR.

”BNR nu va participa astăzi la discuţia din Comisia Economica din Senat pentru că este nevoie mai întâi de o întâlnire cu Ministerul de Finanţe în cadrul Comitetului Naţional de Stabilitate Macroprudenţială, dupa cum a declarat aseară şi dl. consilier Vâlcov”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

El a subliniat că BNR este deschisă la dialog, dar consideră că ”se poate găsi un cadru mai adecvat acestei întâlniri decât cel creat de dl. Zamfir, care să nu plece de la un şir de fake news-uri lansate fără proble”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.