Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie MAJORĂ luată de judecători în dosarul Hexi Pharma: Este definitivă

someseanul.ro
dan condrea

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să ridice mare parte din sechestrul pus pe averea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, şi au menţinut măsura pentru aproximativ 250.000 de euro, potrivit RomâniaTV. Decizia este definitivă.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să ridice mai parte din sechestrul pus pe averea lui Dan Condrea, după ce soţia acestuia, Uliana Ochinciuc, a depus o cerere pentru a-i fi ridicată măsura asiguratorie pe mai multe bunuri şi conturi. Magistraţii au decis menţinerea sechestrului pentru circa 250.000 de euro.

Scandal la EVALUAREA NAȚIONALĂ: Un subiect a fost formulat greşit

Procurorii DNA instituiseră sechestru asigurător asupra a 23 de imobile din Bucureşti şi Ilfov, asupra a 33 de maşini, conturi bancare din România, Cipru, Elveția și Germania, precum şi asupra mai multor utilaje şi echipamente folosite la fabricarea biocidelor.

Clipe de GROAZĂ pentru Alina Petre. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a mers direct la Poliţie

Uliana Ochinciuc, fratele ei, Radu Ochinciuc, Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, Miron Panaitescu, partner de afaceri, precumşi trei firme - Hexi Pharma şi alte două din Cipru - au fost puşi sub urmărire penală de procurorii DNA în dosarul Hexi Pharma, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Ce se întâmplă cu magazinele Carrefour din România. Decizia este oficială

DNA susține că, în perioada 2008 — 2016, Hexi Pharma a evidențiat în actele contabile operațiuni fictive de intermediere a achizițiilor de bunuri, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale și diminuării obligațiilor de plată către bugetul de stat cu o sumă estimată în această etapă a cercetărilor la aproximativ 8 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.