Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie neașteptată luată de Darren Cahill, după ce Simona Halep s-a înțeles cu Nike: Ce a publicat antrenorul australian pe Twitter - FOTO

Getty Images
Darren Cahill

Simona Halep a anunţat luni, pe reţelele de socializare, că a ajuns la o înțelegere cu gigantul Nike. Celebra companie americană devine astfel noul sponsor tehnic al sportivei noastre. Numărul 2 WTA se despărţise de Adidas la finalul lui 2017 şi de atunci a evoluat fără logo pe echipament. La Cluj-Napoca, acolo unde a fost să le susţină pe fetele noastre în duelul contra Canadei, Simona a purtat echipament Nike, iar azi a făcut marele anunţ: "I just did it!".

Citește și: Final de 'CALVAR' pentru Simona Halep: 'Tocmai am făcut-o' - FOTO

Antrenorul Simonei, Darren Cahill, a anunţat, în urmă cu aproape o lună, că a renunţat şi el la colaborarea cu Adidas şi că este alături de sportiva din Constanţa şi în privinţa alegerii ulterioare. "Nu mai am nicio legătură cu acest brand. Fidelitatea şi sprijinul meu îi revin Simonei şi partenerilor actuali, cât şi celor viitori", a spus Cahill, potrivit Digisport.ro.

În această dimineaţă, după anunţul făcut de Simona, antrenorul australian a decis să-şi schimbe poza de profil pe reţelele de socializare, acolo unde a pus logo-ul Nike, noul sponsor al elevei sale.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.