Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie neaşteptată a unui superstar! Ce a făcut-o pe Madonna să se mute în Lisabona

billboard.com
Madonna

Decizie neaştepată a unui superstar! Madonna s-a mutat în Lisabona pentru ca fiul ei, David, în vârstă de 11 ani, pe care l-a adoptat din Malawi, să se înscrie la academia de tineret a clubului de fotbal Benfica şi să devină un fotbalist celebru, a anunţat, joi, presa locală, informează AFP.com.

”Madonna nu mai este turist aici. Acum locuieşte în Lisabona”, a scris revista săptămânală Visao, publicând câteva fotografii de pe profilul de Instagram al artistei, pe care Madonna le-a făcut în Portugalia, în ultimele câteva luni.

Madonna, în vârstă de 59 de ani, a cumpărat o casă în valoare de 7,5 milioane de euro în oraşul Sintra, aflat la nord de capitala Portugaliei, la o distanţă de 30 de kilometri.

În prezent, vedeta este cazată la un hotel din Lisabona, în timp ce se desfăşoară lucrări de renovare la noua ei locuinţă – o clădire din secolul al XIX-lea. Lucrările ar putea dura aproximativ şase luni.

David Banda, pe care Madonna l-a adoptat în 2006 din Malawi, s-a alăturat centrului de antrenament al clubului Benfica în Seixal, potrivit Correio da Manha.

Băiatul a fost acceptat în club în urma primului său test, susţinut în primăvară, şi va rămâne la academie până când va începe anul şcolar la un liceu francez din Lisabona, a mai scris Correio da Manha, citând o sursă apropiată clubului Benfica.

Zvonuri despre mutarea Madonnei în Lisabona au apărut în luna mai, când artista a fost văzută vizitând o şcoală.

David Banda este unul dintre cei patru copii pe care Madonna i-a adoptat din Malawi, cântăreaţa adoptând gemene, în luna februarie. Cântăreaţa are, de asemenea, doi copii biologici.

Madonna nu este prima vedetă internaţională care s-a mutat sau care deţine o a doua locuinţă în capitala Portugaliei. Monica Bellucci, John Malkovich şi Michael Fassbender au avut, de asemenea, locuinţe în Lisabona.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum şi două Globuri de Aur.

Citeşte şi: Richard Anderson, actor de cinema și televiziune, a murit la 91 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.