Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie radicală luată de Simona Halep din cauza problemelor medicale

rolandgaros,com
simona halep

Eliminată în sferturile US Open de Serena Williams, Simona Halep a luat o decizie radicală! Halep tocmai a anunțat că nu va participa la turneul de la Tokyo. Desemnată favorită nr. 3 în turneul din capitala Japoniei, dotat cu premii în valoare totală de 885.500 de dolari, care va avea loc în perioada 19-25 septembrie, constănțeanca a anunțat că nu va mai lua startul la competiția din capitala Japoniei.

Citește și: Ioan Becali va fi ELIBERAT CONDIȚIONAT

Sportiva clasată pe locul 5 WTA a luat această decizie din cauza unor probleme medicale, apărute după participarea la US Open.

''Din păcate nu voi putea juca în acest an la Toray Pan Pacific Open din cauza unei accidentări la piciorul stâng'', spune Halep în declarație. ''Mi-a făcut întotdeauna plăcere să joc în fața fanilor mei din Tokyo și sper să revin acolo cât mai curând'', a adăugat românca.

Tendonul la care Halep resimte dureri este localizat în spatele genunchiului, dar accidentarea nu pare gravă, ea anunțând că va juca la două turnee Premier, la Wuhan (25 septembrie—1 octombrie) și Beijing (1-9 octombrie), înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore (23-30 octombrie), conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.