Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie șocantă luată de Netflix, după scandalul în care a fost implicat Kevin Spacey: Ce se va întâmpla cu serialul după sezonul al şaselea

www.gotham-magazine.com
Kevin Spacey

Serialul "House of Cards” se va încheia după cel de-al şaselea sezon, a anunţat luni Netflix, imediat după începerea scandalului privind comportamentul nepotrivit al actorului Kevin Spacey şi acuzaţiile aduse lui, informează Reuters. Totuşi, compania are în vedere realizarea unor spinoff-uri, potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter.

Compania Netflix (NFLX.O) a transmis într-un comunicat faptul că a fost "foarte alarmată” în urma acuzaţiilor făcute împotriva lui Spacey de către actorul Anthony Rapp, care susţine că actorul dublu premiat cu Oscar i-a făcut avansuri în urmă cu 30 de ani, anunță News.ro.

Citește și: ȘOC la Hollywood: Cine este noua iubită a lui Brad Pitt / FOTO

Kevin Spacey a scris duminică pe contul său de Twitter că a fost „mai mult decât îngrozit” să audă istorisirea lui Rapp despre întâlnirea lor, despre care spune că nu îşi aminteşte. El a scris că îi datorează lui Rapp "sincere scuze” pentru ceea ce a fost un comportament complet neadecvat.

În aceeaşi zi în care compania a anunţat că cel de-al şaselea sezon al serialului politic va fi şi ultimul, surse au declarat că platforma dezvoltă ceea ce ar putea deveni mai multe spinoff-uri ale producţiei cu Kevin Spacey şi Robin Wright în rolurile principale.

Netflix nu a comentat încă această informaţie.

Sezonul al cincilea al serialului online „House of Cards”, cu Kevin Spacey în rol principal, a avut premiera pe 30 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.