Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie surprinzătoare a Antenelor: Șerban Huidu i-a dat de gol pe cei din Intact, Gâdea confirmă

Antena 3

Se pare că Antenele se mişcă repede. În plin scandal cu ANAF-ul pentru a elibera sediile din Bucureşti Ploieşti, anteniştii se descurcă. Mihai Gâdea a anunţat că Antenele se vor muta.

"Am luat decizia de a ne muta într-un alt loc sediile, dar continuăm lupta noastră în instanţe. Nu e vorba doar de antene de satelit, emiţătoare sau decor. Asta e singura variantă, cea a mutării. Suntem nişte cetăţeni oneşti", a spus Gîdea.

Citeşte şi: Răsturnare de situație: Gruia Stoica și Doru Boștină, sentință DEFINITIVĂ / Minuta ședinței

Dar unde se mută Antenele? Cei din trustul Intact au fost daţi în vileag chiar de către un coleg de breaslă.Studioul emisiunii Cronica Carcotasilor se muta din Pipera, anunta Serban Huidu, care precizeaza ca s-a incheiat contractul de inchiriere. Potrivit producatorului emisiunii de la Prima TV, "sunt discutii pentru ca acolo sa fie studiouri ale Antenelor". Contractul pentru hala in care se filmau Cronica si serialul "Trasnitii" expira la sfarsitul acestei luni, iar demontarea platoului a inceput deja. "S-a incheiat contractul si s-a eliberat locul", a declarat pentru paginademedia Serban Huidu.

Vezi şi: Legea dării în plată, aproape de aprobare: Decizia luată în Senat

"Din cate am inteles, sunt discutii pentru ca acolo sa fie studiouri ale Antenelor", a mai declarat acesta. Legat de locul filmarii urmatoarei emisiuni Cronica Carcotasilor, Serban Huidu a declarat: "Sunt mai multe variante posibile, dar exista si situatia in care pana pe 7 martie, cand avem prima editie, sa nu gasim un studio nou. Atunci vom filma in strada. Am mai filmat si in trecut, nu ar fi prima data. Noi nu ne victimizam".

Vezi şi: Cehia amenință cu ieșirea din Uniunea Europeană: Care sunt condițiile puse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.