Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie surprinzătoare a femeii care susține că e mama copilului fostului principe Nicolae - VIDEO

www.evz.ro
Nicoleta Cîrjan Principele Nicolae

Nicoleta Cîrjan, mama copilului fostului Principe Nicolae vrea să candideze la alegerile parlamentare din decembrie. Nicoleta Cîrjan a postat pe Facebook un mesaj în care anunță că va participa la alegerile interne în USR Brașov pentru un loc eligibil pe lista de parlamentari propusă de USR la alegerile din 11 decembrie.

Citește și: Firea l-a reevaluat de Băsescu și l-a scăpat de un dosar penal. Cum și-a explicat decizia

"M-am gândit mult, m-am sfătuit cu mai mulți oameni și m-am hotărât să o fac. Duminică voi participa la alegeri interne în USR Brașov pentru un loc eligibil pe lista de parlamentari propusă de USR la alegerile din 11 Decembrie. "Concurența" este foarte mare, căci colegii mei sunt foarte bine pregătiți, au studii economice, politice sau juridice, au "fețe" de oameni serioși și chiar se potrivesc pe profilul politicianului. Nu știu dacă eu, cu nonconformismul meu, cu modul de a spune lucrurilor pe față, cu rebeliunea specifică, cu modul în care mă îmbrac și mă comport, precum și cu controversele din jurul meu, mă potrivesc cu ceea ce se așteaptă de la un om politic.

Știu, însă, că sunt onestă, bine educată, profesionistă, cu rezultate bune în toate domeniile în care activez, fără interese obscure, am spirit de analiză, sunt un bun orator, pot să văd ambele părți ale unei probleme și sunt gata să îmi sacrific liniștea pentru lupta cu balaurii. Dar cel mai important cred că este faptul ca sunt orientată către oameni, că vin din stradă, acolo unde mi s-a cizelat spiritul civic și unde am învățat să ascult și să înțeleg ce vor oamenii de la cei care îi conduc.

Citește și: Va fi cea mai friguroasă iarnă? SECRETUL unei știri false rostogolite peste tot

Sunt și eu curioasă dacă românii sunt pregătiți ca un personaj ca mine să îi reprezinte și primul test va fi duminică, în fața celor 40 de membri ai filialei Brașov, care vor vota, pe sistem Eurovision, pe cei pe care îi consideră cei mai potriviți să intre în lupta parlamentară. Uite un motiv suficient pentru care am ales USR: alegeri libere și democratice în fiecare filială, fără oameni impuși pe liste de la București sau de către biroul politic local.", a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.