Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie-surpriză: Un preşedinte de partid se retrage din funcţie

demisie exit

O decizie mai puţin obişnuită pentru politica românească a fost luată de unul dintre personajele care a apărut des în prim-planul vieţii publice din ultimii ani. Pentru că s-a căsătorit, iar soţia sa este însărcinată, preşedintele partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a anunţat că se retrage din funcţie.

"Trei ani de viață adultă i-am dedicat, cu timp și fără timp, vieții în Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri. De astăzi, 16 martie 2015, renunț la funcția de Președinte al singurului partid românesc afiliat încă din 2013 la Alianța Conservatorilor și a Reformiștilor Europeni", a anunţat Mihail Neamţu.

O echipă interimară, formată din oameni aleşi la Congresul din 2014, va conduce partidul Noua Republică şi va pregări alegerile locale din 2016, mai anunţă deja fostul lider al formaţiunii.

"În ceea ce mă privește, rămân simplu membru al Partidului și voi susține mai departe, în spațiul public sau privat, valorile noastre fondatoare: libertatea, dreptatea, munca, familia, credința", spune Neamţu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.