Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie WTA: A exclus-o pe Simona Halep din topul mondial

Simona Halep of Romania reacts after winning her women's semi-final match against Andrea Petkovic of Germany at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris

Decizie incredibilă a celor de la WTA. Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis a exclus/o pe Simona Halep din topul mondial ce stabilește cea mai bună jucătoare a anului, deși românca a terminat anul pe locul 2 în lume. WTA nu a selectat-o, alături de Serena Williams, locul 1 WTA, spanioloaica Garbine Muguruza, locul 3 WTA, poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, si italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, pentru sondajul care va stabili jucatoarea anului 2015 in circuitul mondial. Iubitorii tenisului care vor sa voteze au ocazia pana pe 6 decembrie sa-si exprime votul pe site-ul oficial al WTA, iar rezultatul in urma caruia se va stabili jucatoarea de tenis a anului va fi anuntat pe 8 decembrie.

Citește și: Alina Gorghiu vorbește despre ruptura dintre PNL și Klaus Iohannis

Simona Halep, locul 2 WTA si Maria Sarapova, doua locuri mai jos, lipsesc din acest top. Serena Williams, cea mai buna jucatoare din lume, a castigat anul acesta trei titluri de Grand Slam si a fost eliminata in semifinale la cel de-al patrulea. Aceasta si-a mai adjudecat si titlurile de la Miami si Cincinnati, cu un total de 53 de victorii si trei rezultate negative. Garbine Muguruza, finalista la Wimbledon si la Wuhan, a castigat in 2015 turneul de la Beijing. Agnieszka Radwanska este castigatoarea Turneului Campioanelor de la Singapore, dar si a turneelor de la Tokyo si Tianjin, in timp ce Flavia Pennetta si-a adaugat in palmares trofeul castigat la US Open. Serena Williams este castigatoarea titlului de tenismena anului din 2014, dar si din 2012.

Citește și: România TV: 'Doi miniştri ai lui Cioloş sunt incompatibili'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.