Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizii în partidul lui Șoșoacă, după revolta liderilor demisionari: Se vor formula plângeri penale

sos romania

Comitetul Național al Partidului S.O.S. România, din care face parte senatoarea Diana Șoșoacă, s-a întrunit joi, 5 ianuarie 2023, pentru a discuta inclusiv despre acuzațiile lansate de mai mulți lideri demisionari. Formațiunea politică anunță, printr-un comunicat de presă, că vor fi depuse plângeri penale, liderii demisionari fiind acuzați de amenințări, șantaj și refuzul de a preda actele și bunurile partidului.

„Pe ordinea de zi au fost propuse schimbări la nivelul conducerii unor filiale interimare, adoptarea de Regulamente, stabilirea echipelor de lucru, stabilirea unui target de dezvoltare pe fiecare județ în parte, excluderea din Biroul executiv central a persoanelor care nu au făcut față cerințelor Partidului și înlocuirea acestora, trimiterea în Comisia de disciplină a persoanelor care au avut un comportament inadecvat, formularea de plângeri penale împotriva unor membri demisionari începând cu data de 06.12.2022 pentru amenințări, șantaj sau pentru refuzul de a preda actele și bunurile partidului, precum și acțiuni exercitate împotriva Partidului și a conducerii acestuia.

Partidul S.O.S ROMÂNIA își asigură membrii și simpatizanții că în cadrul acestuia vor activa doar persoane competente, cinstite și curajoase, care înțeleg că lupta împotriva unui Sistem corupt și abuziv se duce cu sacrificii, abnegație și dăruire, cu alocare de timp din viața personală acceptând disciplina de partid și respectarea întocmai a Constituției și a legilor, a ierarhiei și a conducerii din partid. Haosul politic din România se poate schimba doar cu lege și ordine de drept și de fapt”, se arată în comunicatul Partidului S.O.S. România.

CONTEXT

Mai mulți vicepreședinți de la nivel național și președinți de filialele județene anunță că au demisionat din partid, denunțând atitudini dictatoriale și tendința unor lideri de a lua partidul „pe persoană fizică”. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.