Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație interesantă făcută de Papa Francisc: 'Raiul nu este un loc de basm sau o grădină fermecată'

instagram
papa francisc

Papa Francisc s-a distanţat de imaginea Raiului ca "un loc de basm", spunând că este "îmbrăţişarea Domnului", în timpul audienţei generale de miercuri din Piaţa Sf. Petru, relatează EFE.

"Raiul nu este un loc de basm şi nici o grădină fermecată. Raiul este îmbrăţişarea lui Dumnezeu. Iubirea infinită în care intrăm graţie lui Hristos care a murit pe Cruce pentru noi", a spus Papa Francisc în timpul audienţei generale în care a reluat tema speranţei creştine.

Citește și: Lovitură de teatru în scandalul Rusia - Donald Trump. 'Mișmașurile' lui Hillary Clinton au explodat

Potrivit Sfântului părinte, în ceasul morţii, chiar dacă nimeni nu îşi aminteşte de noi, "Iisus Hristos ne vine alături pentru a ne duce în cel mai frumos loc care există".

"Vrea să ne ducă acolo cu tot ceea ce am realizat, puţin sau bun, în viaţa noastră", a adăugat el. Papa Francisc a asigurat că, dacă avem credinţă, "nu ne mai este frică de moarte şi putem părăsi această lume în linişte şi încredere".

Citește și: Demersuri BOMBĂ ale republicanilor lui Trump: Barack Obama și Hillary Clinton, VIZAȚI de două anchete parlamentare

Înaltul pontif a citat exemplul tâlharului crucificat alături de Iisus care "ne aminteşte adevărata noastră condiţie în faţa lui Dumnezeu: că suntem fiii lui şi că vine să ne întâlnească având pentru noi compasiune".

"Nu există om, rău sau bun în viaţa lui, căruia Domnul să nu-i dea iertare, dacă se pocăieşte. În faţa lui Dumnezeu ne prezentăm toţi, cu mâinile goale, dar sperând să primim milostivirea Lui", a încheiat papa, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.