Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație ȘOC făcută de un fost candidat la șefia FRF: 'FCSB nu are drept de joc în Liga 1'

www.activenews.ro
Gigi Becali

FCSB nu poate juca în Liga 1! Sorin Răducanu a aruncat bomba. Situație de-a dreptul hilară în fotbalul românesc. Vicecampioana României, FCSB, nu are Certificatul de Identitate Sportivă, ceea ce înseamnă că echipa finanțată de Gigi Becali nu poate evolua în Liga 1.

Cel puțin așa susține Sorin Răducanu pentru gsp.ro. Fostul candidat la președinția Federației Române de Fotbal a dezvăluit că informația i-a fost furnizată de către Sorin Talpan, juristul de la CSA Steaua.

Citește și: Acuzații DURE ale unui celebru personaj: Cum ar fi renunțat Iordănescu la Generația de Aur la ordinul lui oprea și Maior

"Mi-a arătat un document şi-mi zice: "Uite, domnule, la Tribunalul Bucureşti FCSB nu e înscrisă în Registrul Sportiv". Dacă nu eşti înscris acolo nu ai dreptul să participi în competiţii. Mi-a zis că participă ilegal la competiţie, dar n-a scos nimeni nici un cuvinţel. Liga a bolborosit ceva, FRF a folosit asta doar cum a vrut ea. E clar, FCSB participă total ilegal la competiţii!", a spus Sorin Răducanu.

Într-o solicitare făcută de Gazeta Sporturilor pe această temă, Ministerul Tineretului şi Sportului a confirmat informația, precizând: "În acest moment sunt câteva cluburi şi asociaţii care se numesc "Steaua” printre care şi CSA, dar nu există nimic cu numele de FCSB".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.