Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație ȘOCANTĂ a lui Donald Trump : 'M-aș fi CULCAT cu Prințesa Diana chiar dacă era NEBUNĂ'

printesa Diana

Cel mai puternic om din lume, președintele SUA, Donald Trump, șochează din nou. Acesta a vorbit despre Prințesa Diana și a dezvăluit mai multe episoade incredibile. În interviurile acordate lui Howard Stern în 1999, Donald Trump a șocat pin dezvăluirile sale și a spus că primul său regret când a auzit că prințesa Diana a murit în accident de mașină este că nu s-a culcat cu ea, potrivit Daily Mail.

Citește și: A fost făcut public! Când va fi cumpărat primul sistem Patriot

Mai mult, președintele SUA a spus că Diana era nebună, însă acest aspect „minor” nu l-ar fi împiedicat să încerce să o cucerească. Lucru pe care l-a și făcut. La doar șase luni după divorțul acesteia de prințul Charles, Trump i-a trimis flori și i-a transmis că ar vrea cu orice preț să aibă o relație cu ea. În opinia sa, prințesa era cu adevărat o femeie frumoasă. „Avea înălţimea potrivită, era frumoasă, avea un ten superb, era magnifică. Era nebună, dar acestea sunt detalii minore”, a afirmat Donald Trump, conform Antena 3.

Citește și: Știați? Ce sporuri vor primi bugetarii începând cu anul 2018

Dar asta nu e tot. Donald Trump a mărturisit că a avut întotdeaunea o atracţie pentru prinţesa Diana şi că ar fi încercat să o cucerescă cu orice preţ. Potrivit publicaţiei Washington Post, Trump ar fi spus, într-una dintre aceste emisiuni, că ar fi fost în stare să facă dragoste cu ea' "fără nicio ezitare", dacă prinţesa ar fi acceptat. Apoi, mai în glumă, mai în serios, Trump a spus că ar fi vrut să îi ceară să facă un test pentru SIDA înainte de a trece "la acţiune".

Citește și: Donald Trump e model pentru Rusia: Ce decizie a luat Moscova, inspirată de președintele SUA

Tot în acea emisiune, Trump a făcut o listă cu cele mai atrăgătoare zece femei. Pe Prinţesa Diana a descris-o ca fiind cu adevărat, "foarte frumoasă", o "femeie de vis" şi a trecut-o pe locul al treilea în clasamentul lui. Ivana, prima soţie a lui Trump, a figurat pe locul al doilea în clasament, iar pe primul loc s-a aflat actuala Primă Doamnă a Americii, nimeni alta decât Melania Trump. Trump a mărturisit că îi pare rău că snu a avut niciodată ocazia de a-i face curte Prinţesei Diana. Cu taote acestea, întâmplarea a făcut ca Trump să o întâlnească pe Diana la Hotelul Hilton, din Manhattan, în 1995, iar el a invitat-o la masă puternicului om de afaceri.

Citește și: Traian Băsescu anunță că vine APOCALIPSA: Ce știe fostul președinte al României

Nu i-a făcut niciun avans atunci, Mai târziu însă, a după ce Diana divorţase de Charles, în 1996, Trump i-a trimis un buchet enorm de flori în ziua în care împlinise 35 de ani. Trump a continuat să îi trimită buchete uriaşe de flori, care mai de care mai frumoase, şi când Diana a revenit la Londra, la Palatul Kensington, reşedinţa ei oficială. Ea a început atunci să se întrebe dacă gesturile lui nu înseamnă mai degrabă hărţuire, conform RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.