Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație optimistă a lui Burleanu: 'O victorie a echipei naționale în Polonia nu ar fi o surpriză'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Romania Polonia jucatori

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă, că nu ar fi o surpriză ca echipa națională să câștige meciul din deplasare, programat la 10 iunie cu Polonia, liderul Grupei E a preliminariilor CM 2018.

"Meciul cu Polonia trebuie să îl abordăm cu gândul victorie și o să vedem ce obținem la final. Ne dorim o victorie acolo și nu cred că ar fi o surpriză. Ea ne-ar menține pe această traiectorie de a visa la o calificare la Cupa Mondială după o pauză de 20 de ani. În momentul de față e doar un punct între noi și locul 2 (n.r. — poziție care asigură participarea la baraj), astfel încât sperăm. Încrederea și speranța mor ultimele. Este o presiune pentru că știm că avem nevoie de o victorie cu Polonia, avem nevoie de această calificare. Înțelegem în același timp că nu am fost favoriți când am început campania și că avem nevoie de foarte multe investiții. Ca să ai rezultate ai nevoie de investiți, iar acestea necesită și timp. Iar câteodată răbdarea ne lipsește, nu ai cum să dai naștere unor jucători de pe o zi pe alta", a afirmat președintele, conform Agerpres.

Citește și: CTP a dezvăluit TOTUL despre Halep: 'E VULNERABILĂ'

Întrebat dacă FRF mai are răbdare cu selecționerul Christoph Daum, ținând cont că România se află pe locul 4 în clasamentul Grupei E, Burleanu a răspuns: "Selecționerul este sub contract cu echipa națională. Și în niciun caz nu acesta este singurul lucru care îl ține aici. Noi avem toată încrederea în ceea îl privește pe dânsul, dar și pe staff-ul său".

Acesta a menționat că este sigur că Daum a primit în ultima perioadă multe alte oferte. "Orice antrenor primește nenumărate oferte. Când am ales să intrăm în acest parteneriat în mod cert avea și alte oferte. Cu siguranță și în această perioadă domnul Daum a primit nenumărate oferte", a mai spus oficialul FRF.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și selecționerul echipei naționale, Christoph Daum, au participat, sâmbătă, la conferința națională intitulată: "Psihologia sportivă — O necesitate în sportul românesc".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.