Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații ȘOCANTE ale premierului cu privire la DEMISIA sa

ceas timp umbra

De c.ca o săptămână au devenit foarte insistente zvonurile cu privire a o demisie a premierului imediat ce va reveni din concediul pe care-l petrece alături de familie în SUA. La început pe la colțuri și apoi în piața publică... de la jurnaliști și comentatori până la oameni politici cu greutate, cu toții au anunțat iminenta demisie a premierului.

Acesta răspunde pe Facebook și NU infirmă zvonul. Lasă însă să se înțeleagă că asupra sa se fac presiuni mari din partea serviciilor să facă acest gest (comentariul său îl leagă de dura dispută din Germania cu privire la dezvăluirile care au dus la demiterea procurorului general). Premierul indică și doi jurnaliști care ar fi în opinia sa ofițeri acoperiți și care transmit public ceea ce li se ordonă:

"Azi nu este "Economy" dragi penelisti/pedelisti ( ca oricum e clar ca nu invatati nimic). Mi-as dori ca in Romania sa putem analiza si dezbate serios ceea ce se intampla acum in Germania, ca sa invatam de la altii si sa evitam propriile greseli. Pe fff scurt : Serviciul de informatii german constitutie un departament special / documente secrete despre acesta apar pe un site media / Serviciul depune plangere penala contra jurnalistilor/ Procurorul General declanseaza investigatia/ dupa mai multe luni situatia devine publica si obiect de disputa politica / Ministrul Justitiei ii cere Procurorului General sa opreasca tot cazul / acesta refuza si acuza presiuni si interventii politice / Ministrul Justitiei il demite pe Procurorul General/ scandalul si dezbaterea continua! ( detalii in articolul de mai jos - http://www.dw.com/…/how-the-world-misunderstood-…/a-18630649 )

Vezi si: Turcescu face un ANUNŢ bombă: S-a terminat coşmarul

Teme fundamentale - libertatea presei, independenta procurorilor, interesul si secretul de stat, puterea si responsabilitatea politica!!! Nu credeti ca e important??? Eu cred ca da! Sigur pentru a trata serios aceste teme ar trebui ca politica sa nu se faca azi in Romania doar cu Mita Baston si Vasile Vamesul / jurnalistii de genul "Turcescu/ Tapalaga" ar trebui sa vorbeasca deschis in numele serviciilor si nu al presei, iar CSM ar trebui sa fie cel care initieaza dezbateri despre independenta Justitiei nu cel care le blocheaza constant!!! Credeti ca se poate si in tara noastra?", a scris Premierul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.