Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație explozivă făcută de un apropiat al lui Donald Trump: 'Vom face România măreață din nou'

foxnews.com
trump

Dr. Theodore Roosevelt Malloch, un apropiat al președintelui Donald Trump, propus pentru a fi ambasadorul SUA în UE, a dat un interviu celebrului ”Info Wars” al lui Alex Jones, o televiziune americană care apără valorile conservatoare, în care vorbește despre România. Ted Malloch cunoaște situația din România prin intermediul europarlamentarului Laurențiu Rebega, la invitația căruia a participat recent la o conferință în Bruxelles despre Balcani, organizată de politicianul român, cei doi colaborând îndeaproape pentru apărarea valorilor conservatoare.

În interviul său pentru ”Info Wars”, Ted Malloch spune că oriunde se duce, liderii patrioți se ghidează după liniile directoare ale lui Trump și că lupta pentru apărarea națiunilor și a valorilor tradiționale câștigă teren în Europa. ”Vom face Italia măreață din nou. Vom face Olanda măreață din nou. Vom face România măreață din nou. Trump a eliberat o putere în lume care are legătură cu ridicarea la luptă a statelor naționale”, este de părere Ted Malloch.

Citește și: Ministrul Justiției 'APRINDE' scandalul dintre Departamentul de Stat al SUA și Coaliție: 'Rolul meu a fost să arunc bulgărele la vale'

Strategul american face și o scurtă înșiruire a valorilor care trebuie apărate: ”Trebuie să apărăm familia. Trebuie să apărăm instituțiile religioase, trebuie să apărăm organizațiile noastre civice, trebuie să apărăm școlile libere și organizațiile dedicate gândirii libere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.