Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declaraţie NĂUCITOARE a unui lider politic maghiar referitoare la atentatul din Manchester

444
Lajos Kósa

Un lider al partidului conservator Fidesz, aflat la guvernare în Ungaria, a declarat că de vină pentru atentatul terorist de luni seară de la Manchester, în care şi-au pierdut viaţa 22 de oameni, sunt politicile migraţioniste ale Uniunii Europene, informează EFE, care aminteşte că presupusul autor al atacului din Manchester s-a născut în Marea Britanie.

'Este de neînţeles de ce liderii europeni nu-şi dau seama ce se întâmplă în Europa. Câţi nevinovaţi mai trebuie să moară pentru a-şi reconsidera politicile care ne-au adus aici?', s-a întrebat marţi Lajos Kósa, liderul grupului parlamentar al Fidesz, citat miercuri de portalul de ştiri magyaridok, potrivit agerpres.

Nivel MAXIM de alertă teroristă în UK. Ce înseamnă asta pentru cei care trăiesc acolo

Kósa a susţinut că terorismul începe atunci când teroriştii pătrund în Europa ilegal şi nu când detonează o bombă şi i-a criticat pe cei 'care îi sprijină şi îi ajută să intre şi să se deplaseze pe continentul european'.

Poliţia britanică l-a identificat pe autorul atacului din Manchester drept Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, născut la Manchester, fiu al unor libieni care s-au refugiat în Marea Britanie pentru a scăpa de dictatura lui Muammar Gaddafi.

Pe de altă parte, ministrul de externe ungar Péter Szijjártó a declarat că 'toate politicile europene trebuie să se concentreze pe restabilirea securităţii Europei şi a europenilor'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.