Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație spumoasă a lui Tudose după ce Guvernul Orban a dat OUG-uri în rafală: 'Au vrut să dea ordonanțe înainte de 12 ca să nu se transforme în dovleci'

tudose mihai

Fostul premier Mihai Tudose, în prezent europarlamentar, a declarat pentru MEDIAFAX că adoptarea a 25 de ordonanțe de urgență a fost ”o gogoșerie”. ”Au vrut să dea înainte de 12 ca să nu se transforme înapoi în dovleci”, a ironizat Tudose Executivul condus de Ludovic Orban.

Citește și: Traian Băsescu nu crede că Executivul Orban va fi demis în Parlament: 'Ponta și-a vândut voturile la toată lumea'

”Unele din ordonanțe sunt chiar bune însă nu toate. Ei ce s-au gândit: hai să vedem ce mai e de rezolvat acum că de mâine nu se mai poate. Din câte știu eu, poate nu știu bine, foarte multe dintre ordonanțe nu au avizele necesare. Au dat 25 de ordonanțe, puteau sa dea și 100, in regulă, însă să fie de autostrazi, de spitale. Mie mi se pare că a fost o gogoșărie acolo. Au vrut să dea înainte de 12 ca să nu se transforme înapoi în dovleci”, a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Tudose.

Guvernul Orban a adoptat, marți seara, într-o ședință ce s-a terminat spre miezul nopții, nu mai puțin de 25 de ordonanțe de urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.