Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu nu crede că Executivul Orban va fi demis în Parlament: 'Ponta și-a vândut voturile la toată lumea'

basescu traian

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, actual europarlamentar PMP, este de părere că Executivul Orban nu va cădea la votul pe moțiunea de cenzură din Parlament, care urmează să fie dat în următoarele ore. Băsescu a adăugat că PSD nu are în intenție să demită Guvernul, respectiv Victor Ponta, liderul ProRomânia, cheie în reușita moțiunii de cenzura, „și-a vândut voturile la toată lumea”.

Citește și: SURSE - Se coace o mega alianță în Parlament: PSD a negociat post-moțiune

„Victor Ponta și-a vândut voturile la toată lumea. În baza promisiunilor ca va vota motiunea (împotriva guvernului Dăncilă n.r.), Orban ia dat partidului lui Ponta subvenții de la bugetul de stat ca fiind un partid parlamentar. Acum s-a dus și la Ciolacu si a luat ceva.  În realitate, nu cred ca va cădea Guvernul. PSD nu are în intentie să cadă, pentru ca Guverrnul PNL să tragă ponoasele. Nu cred că va cădea Guvernul, dar are șanse”, a declarat Traian Băsescu, la Digi 24.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, după întâlnirea cu liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, că el şi majoritatea parlamentarilor partidului vor susţine moţiunea de cenzură.

Senatul şi Camera Deputaţilor, reunite în şedinţă comună, vor dezbate şi vota miercuri , începând cu ora 12:00, moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", semnată de 208 parlamentari, iniţiată de social-democraţi după ce, săptămâna trecută, Executivul şi-a angajat răspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Moţiunea a fost citită luni în plenul reunit al Parlamentului de către deputatul PSD Daniel Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.