Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație SURPRINZĂTOARE! Simona Halep nu a mers niciodată la colindat: Nu am voce și îmi e rușine

simona halep

Simona Halep a făcut o dezvăluire inedită despre modul în care petrecea Crăciunul în copilărie. Numărul 1 WTA a spus că nu a mers niciodată că colinde, iar motivul este unul inedit, relatează digisport.ro.

"Ne întâlneam toți, verișori, unchi, mătuși. Petreceam împreună. Nu s-a schimbat mult. Numai că eu sunt plecată, ei acasă fac la fel. Suntem o familie unită. Când eram copil mă bucuram altfel de Crăciun. N-am mers niciodată cu colindul. Pentru că nu am voce și îmi e și rușine", a dezvăluit Simona Halep pentru TVR.

Lucrurile s-au schimbat radical de când Simona Halep a devenit jucătoare de tenis. Acum 2 ani, cea mai bună jucătoare de tenis a petrecut Crăciunul alături de Darren Cahill, căruia i-a transmis şi un mesaj de sărbători.

"Mereu a fost ciudat de sărbători. M-a prins Crăciunul și în Australia acum doi ani. Erau 30-35 de grade. E cu totul diferit. Am avut norocul să am parte de o companie plăcută. Acum doi ani am fost cu familia lui Darren Cahill", a mai spus Halep.

Citește și: Florian Coldea, INTERVIU la UVT TV, televiziunea universității rectorului care a încercat ELIMINAREA lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaților .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.