Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații bombă în cazul Vlad Pascu: Șoferul care a ucis doi tineri nu era doar drogat

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad pascu

Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri, nu era numai drogat. Asta reiese din declarațiile martorilor din dosar, care susțin că Pascu era beat și căuta cu disperare să își cumpere droguri de la cunoscuți, informează Realitatea TV.

DECLARAȚIILE MARTORILOR CARE ARATĂ DEPENDENȚA LUI PASCU DE ALCOOL ȘI DROGURI

Martor: Am ajuns în sat Vama Veche. Mă aflam lângă Mario. (…) Pascu Matei-Vlad, care a venit să ne ceară 2 pastile, oferindu-ne 200 de lei. I-am spus că nu avem.

Martor: Pascu Matei-Vlad spunându-mi că îmi oferă 20 de lei pentru două pastile de Ecstasy. I-am spus că nu am. M-a întrebat dacă pot să îl ajut cu niște cauciucuri (baloane) pe care să le umfle cu azot.

Martor: Toți 5 am plecat pe plajă. Am consumat câte un shot alcoolic. Pascu Matei-Vlad ne-a propus să mergem cu mașina pe faleză. Acesta a condus foarte haotic și agresiv, la un moment dat cred că mașina a atins și viteza de aproximativ 200 km/h.

Martor: Pascu Matei-Vlad dorea să doarmă la noi în cameră. Nu l-am văzut să consume substanțe interzise. L-am văzut consumând un shot și una sau două beri.

Tatăl lui Vlad Pascu: Ne-am deplasat cu autoturismul marca Mercedes-Benz… vehicul pe care l-a condus fiul meu, de la București și până în Constanța. La 18.08.2023, fiul meu m-a rugat să-i dau autoturismul pentru a se deplasa în localitatea Vama Veche. (…) Am auzit la televizor… fiul meu fusese implicat într-un accident…”

sursa: Expertiza Poliției/REALITATEA PLUS

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.