Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații controversate ale lui Gigi Becali: 'Ştiu eu că Zelenski l-a sunat pe Biden. Când spun ei, Putin, că naziştii există acolo, e gruparea aia, Azov'

Gigi Becali spune că Volodimir Zelenski a ajuns președintele Ucrainei prin susținerea miliardarului Igor Kolomoisky, omul care ar fi finanțat și grupul Azov, despre care se spune că ar fi o grupare neo-nazistă. Patronul FCSB consideră că Vladimir Putin are dreptate când spune că face ”denazificarea” Ucrainei, pentru că gruparea Azov este neo-nazistă.

Totodată, Becali a declarat, la România TV, că știe că Zelenski l-a sunat pe Joe Biden ca să îl salveze pe Roman Abramovici.

„Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovici. Miliardarul i-a spus: Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici!

Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii… Când spun ei, Putin, că naziştii… naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă… Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă.

Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovici”. Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovici are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte.

N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui. Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a spus Gigi Becali la România TV.

Igor Kolomoisky are o avere estimată la 1.3 milioane de euro. Este un personaj controversat în Ucraina, cu afaceri în sectorul bancar, în minerit şi siderurgie.

El este și acționar majoritar al trustului 1+! Media Group, care deține canalul TV unde a fost difuzat serialul „În slujba poporului”, în care protagonist este Volodimir Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.