Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deconturi de mii de euro pentru fostul preşedinte, Emil Constantinescu

emil constantinescu

Fostul preşedinte, Emil Constantinescu, primeşte mii de euro din partea Guvernului. Totul a fost aprobat în ultima şedinţă a Executivului. Oamenii lui Mihai Tudose au aprobat un Memorandum prin care se da acordul de principiu pentru ca Emil Constantinescu sa poata fi sprijinit financiar cu decontarea cazarii si transportului la evenimente in domeniul educatiei la care participa, anunţă ziare.com.

Citește și: Imobilele lui Dorin Cocoș, tot în „familie”! Cine este personajul care a achiziționat spațiile scoase la licitație de ANAF

Şi fostul premier, Sorin Grindeanu, a aprobat in martie un Memorandum privind sustinerea financiara a lui Constantinescu pentru activitatea desfasurata in sprijinul invatamantului universitar romanesc. Acest acord de principiu se da anual, incepand cu 2013. Potrivit unor surse guvernamentale, documentul nu precizeaza o suma, ci se face pe principiul rambursarii. Sursele citate au mai precizat ca, anul trecut, au fost acordati 10.000 de euro din bugetul Ministerului Educatiei.

Citește și: Suma colosală pe care o pierde o rețea de socializare dacă îi blochează contul lui Trump

In sedinta din 8 martie, Sorin Grindeanu anunta ca Executivul a aprobat un Memorandum privind sustinerea financiara a fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, pentru activitatea desfasurata in sprijinul invatamantului universitar romanesc. In octombrie 2016, Parlamentul a legiferat un alt proiect al fostului presedinte Emil Constantinescu, anume infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului. Propunerea legislativa a fost initiata de catre presedintele Senatului, Călin Popescu Tariceanu, impreuna cu alti 14 parlamentari precum Daniel Barbu, Varujan Vosganian sau Mihai Fifor, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.