Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dedesubturile atacurilor la Tudor Gheorghe: Gestul Gabrielei Firea în Consiliul General al Capitalei

narcisavadanei.wordpress.com
Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe este atacat pentru un spectacol intitulat "Degeaba 30", difuzat de TVR, în care artistul ar fi avut mai multe mesaje anti-UE. Atacurile la adresa lui Tudor Gheorghe - (VEZI AICI) vin în contextul în care Consiliul General al Municipiului Bucureşti trebuie să decidă dacă îi acordă acestuia titul de cetăţean de onoare al Capitalei.

Gabriela Firea este inițiatorul proiectului prin care Tudor Gheorghe ar urma să devină cetățean de onoare al Bucureștiului.

"Conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului București domnului Tudor Gheorghe. Inițiator – Primarul General al Municipiului București. Comisii: – Comisia Cultură și Culte – Comisia Juridică și de Disciplină", se arată în proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței de consiliu de miercuri.

De altfel, Gabriela Firea îi ia apărarea lui Tudor Gheorghe şi printr-o postare pe Facebook. Primarul general al Capitalei distrubuie un interviu al artistului la Europa FM, alături de un comentariu:

"Pe cand Tudor Gheorghe era bun. Cool. Genial. Patriot. European. Plin de har. Si vizionar.

Un interviu emotionant realizat de Andreea Esca la Radio Europa FM. Despre sperante naruite si minuni infaptuite, evolutie si regres, despre suflet si dispret, natura umana si fiinta in voga dar superficiala, despre Toparceanu, Minulescu si Brancusi.

Despre cum suntem, respiram, stim, iubim, simtim. Despre el si noi. Despre umilinte si tradari. Viata. Asa cum e ea. Traita sau doar privita. Ori pipaita.

“Voi lupta pana la ultima picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine” - Ion Ratiu."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.