Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deeschamps, după meciul cu Germania: A fos o luptă între titani

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a vorbit despre o înfruntare între titani referindu-se la meciul cu Germania de la Euro-2020, pe care echipa lui l-a câştigat, marţi, la Munchen, potrivit news.ro.

"În faţa noastră era o mare echipă germană care ne-a făcut să suferim. Nu i-am dominat în mare măsură. Ei au avut mingea mai mult decât noi, dar noi am fost mai eficienţi.

Ne-am fi putut pune la adăpost cu un al doilea gol pentru a fi mai liniştiţi la finalul jocului. A fost un meci de nivel foarte, foarte înalt, o luptă între titani şi jucătorii mei au fost acolo. Suntem capabili să facem unele lucruri mai bine cu mingea, dar în ceea ce priveşte starea de spirit, am ştiut să suferim.

A trebuit să fie aşa în această seară împotriva unei echipe germane foarte bune. (n.r. - despre defensiva echipei sale) Ştiu ce pot face. Nu am avut griji, am fost puşi în dificultate, dar a fost cazul şi în sesiunile de antrenament şi aşa am corectat anumite lucruri.

Citește și: Contra-informațiile militare MOBILIZATE în cazul ASASINATULUI din Vest

Cei trei din faţă (Griezmann-Benzema-Mbappe) ar fi putut înscrie. Acest trio a ajutat echipa să se apere bine. Ştiu că nu vom câştiga meciuri apărându-ne, dar avem această capacitate. Partea de îmbunătăţit este animaţia ofensivă. Germanii au impus o astfel de luptă, au pus o astfel de densitate...

Nu vreau să-i disociez pe cei trei din faţa de ceilalţi şapte. Defensiv, ei se pun în slujba colectivului, astfel încât să ne putem apăra foarte bine. Grupul se cunoaşte.

Când vorbim de blocul defensiv, este acelaşi care a fost la Mondial, cu excepţia lui Sam Umtiti, care a fost înlocuit de Presnel (Kimpembe). Şi Paul (n.r. - Pogba), şi NG (n.r. - Kante), nu Adrien (n.r. - Rabiot), dar există obiceiuri şi automatisme, fără a disocia trio-ul atacant care a depus mult efort.

Fotbalul este despre a fi eficient şi am fost în ambele terenuri. Nu am comis o greşeală iremediabilă, nu am dat nimic. Nu am făcut altceva decât să ne apărăm bine, am fi putut folosi mingea mai bine pentru a-i obliga să apere, dar grupul trebuia să fie gata, aşa a fost.

Trebuie să păstrăm această forţă colectivă, este baza", a declarat Deschapms, potrivit lequipe.fr.

Campioana mondială en titre, Franţa, a învins selecţionata Germaniei, scor 1-0, marţi seară, la Munchen, într-un meci din Grupa F a Campionatului European.

Golul a fost marcat de germanul Hummels, în minutul 20, în propria poartă.

Francezii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, în minutele 66 şi 85.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.