Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNALT OFICIAL! Contra-informațiile militare MOBILIZATE în cazul ASASINATULUI din Vest - Control MONSTRU în MApN privind muniția și materia explozivă existentă

hotnews.ro
arad-explozie

Un înalt oficial de la nivelul Ministerului Apărării Naționale (MApN) a explicat pentru STIRIPESURSE gradul de implicare a instituției în ancheta generală declanșată de executarea unui asasinat la comandă cu bombă la Arad.

Citește și: DNA Intervenție de tip MAFIOT a lui Dragnea la un MARTOR al DNA...

Potrivit acesteia atât MApN cât și serviciul secret militar, Direcția de Generală de Informații a Armatei (DGIA), pun cap la cap piesele de puzzle generate de evenimentul violent din vestul țării.

Citește și: Discuțiile INDISCRETE despre cererile unui șef de SERVICIU `DISCRET` ...

”Nu suntem implicați ca structură în mod oficial în această anchetă, dar pe baza planului de cooperare asigurăm tot suportul informativ și toată expertiza ce o avem pentru rezolvarea acestei probleme care  vizează România, nu neapărat numai Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

În aceste condiții pot spune sub rezerva anonimatului că atât MApN cât și DGIA, prin specialiștii pe care îi avem în Academia de Tehnică Militară, specializați în armament și muniții, vom face verificările noastre cât și expertizele noastre.

Citește și: ÎNREGISTRARE INCENDIARĂ în dosarul șefului de la CI a Poliției Suceava...

În primul rând am declanșat o inventariere în toate depozitele militare ale MApN pentru a fi perfect siguri că sursa și proveniența acelui explozibil nu poate fi de la MApN sau altă structură românească.

Luăm toate măsurile în plan informativ și comunicăm orice informații avem cu toate instituțiile pentru deslușirea acestei chestiuni”, a explicat pentru STIRIPESURSE înaltul oficial din cadrul Ministerului Apărării Național, consultat pe tema anchetei asasinatului cu bombă de la Arad.

Citește și: DNA Dragnea nu a vrut să se știe că întâlnirile la VÂRFULUI administrației SUA erau PE BANI

Întrebat ce anume se verifică în cadrul controlului demarat sursa citată a precizat că se verifică în detaliu atât muniția existentă cât și cantitățile și tipurile de explozibil existent în toată țara.

Aceeași sursă a opinat pentru STIRIPESURSE că cel mai probabil că urmare expertizării științifice a urmelor de la fața locului a materialului folosit în explozie se va dovedi că substanța nu putea avea proveniență românească.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.