Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Defecțiuni pe calea ferată Drobeta Turnu Severin-Prunișor: călătorii sunt transbordaţi cu maşini

Tren CFR

Călătorii sunt transbordați cu mijloace auto, după ce mai multe defecțiuni s-au produs pe calea ferată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între stațiile Drobeta Turnu-Severin și Prunișor.

Potrivit CFR SA, încă din cursul nopții se asigură transbordare auto pe relatia Drobeta Turnu-SEverin - Prunișor, cu patru autocare și două microbuze.

Au fost preluați până acum cu mijloace auto călătorii din trenurile 79, 78, inclusiv pentru pasagerii trenului IR 1992, scrie Mediafax.

„Personalul feroviar intervine pentru reparații la firul de contact pe 5 intervale de stații, de la Dr. Tr. Severin la Prunișor, unde, din cauza vremii nefavorabilă, în cursul nopții s au înregistrat detamjamente la linia de contact, implicit la sistemul de alimentare cu energie electrică”, a transmis compania.

Măsura de transbordare a fost necesară pentru a asigura continuitate în graficul de circulație și se va menține până la finalizarea intervențiilor pe tot traseul.

Județul Mehedinți, alături de Caraș-Severin și zonele de munte din Gorj și Hunedoara, sunt până sâmbătă la ora 12.00 sunt avertizare Cod roșu de averse torențiale și abundente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.