Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Degustare de vinuri românești la Santander

Artmark
vinuri vechi
Luni, 31 mai 2021, consulul general Marian Popescu a participat la o degustare de vinuri românești  la Vinoteca ,,Ruta del vino” din Santander. Evenimentul a fost organizat de Consulatul General al României la Bilbao și consulul onorific al României la Santander, Sancho Michell de Diego, în colaborare cu consiliile județene Constanța și Buzău.
Acestă acțiune face parte dintr-o serie de activități care vor avea loc de-a lungul acestui an în diverse formate și în Cantabria (serii de filme românești, expoziții sau conferințe), pentru celebrarea celor 140 de ani de relații diplomatice dintre Spania și România.
Evenimentul s-a bucurat de un interes deosebit din partea autorităților spaniole și personalităților din mediile: economic, afacerilor, judiciar, social, gastronomic și cultural din regiune.
Oficiul consular de la Bilbao va continua seria acțiunilor de promovare a soiurilor de vinuri românești din diferite regiuni cu tradiție și cultura viticolă, fiind o oportunitate pentru dezvoltarea schimburilor comerciale dintre România și Spania.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.