Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dejan Lovren, fundașul lui Liverpool, este dorit de AC Milan

thisisanfield.com
dejan lovren

Dejan Lovren (29 de ani) ar putea să o părăsească pe Liverpool în această vară, după cinci sezoane petrecute la formaţia de pe Anfield Road. Fundaşul croat, care mai are contract până în 2021, este dorit în Serie A, de AC Milan potrivit mediafax.

Potrivit Sky Italia, italienii nu au făcut încă o ofertă oficială pentru Lovren, însă aceasta va sosi odată cu numirea lui Marco Giampaolo în funcţia de antrenor la Milan. Italianul îi va lua locul pe banca tehnică lui Gennaro Gattuso, iar fundaşul croat reprezintă o ţintă importantă pentru rossoneri, scrie sursa citată.

Deşi este de aşteptat ca Liverpool să nu opereze foarte multe schimbări în lotul actual, alături de care a câştigat Liga Campionilor şi a fost la un pas să obţină titlul în Premier League, jucătorii care au prins puţine minute au şanse să părăsească clubul şi să meargă în locuri unde ar putea evolua mai mult.

Dejan Lovren a fost adus la Liverpool în 2014, de la Southampton, pentru 25,3 milioane de euro. Fundaşul a fost un titular constant în primele sezoane, strângând 170 de partide în tricoul "cormoranilor", însă vicecampionul mondial şi-a pierdut locul în ultimul sezon, Joe Gomez sau Joel Matip făcând pereche cu Virgil van Dijk. Având în vedere această situaţia, Liverpool ar dori în schimbul fotbalistului aproximativ 25 de milioane de euro, adică exact suma plătită în urmă cu cinci ani.

La începutul lunii iunie, la trei zile după câştigarea Ligii Campionilor, Liverpool a anunţat că se desparte de atacantul Daniel Sturridge şi de fundaşul Alberto Moreno. Cei doi au rămas liberi de contract, iar clubul englez nu le-a propus o prelungire a înţelegerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.