Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Del Potro pune capăt invincibilităţii lui Federer în 2018: Elveţianul a ratat trei mingi de meci și a pierdut finala de la Indian Wells

digisport.ro
federer

Argentinianul Juan Martin del Potro, locul 8 ATP, a pus capăt invincibilităţii elveţianului Roger Federer, locul I ATP, în acest an, câştigând o finală dramatică la turneul de 1.000 de puncte de la Indian Wells, cu 6-4, 6-7 (8), 7-6 (2), după două ore şi 42 de minute de joc.

Un break la 2-2 a stabilit diferenţa suficientă pentru Del Potro de a câştiga primul set. În cel de-al doilea set, fără break-uri, Federer a ratat nu mai puţin de şase mingi de set (două la 5-4 şi patru în tie-break). În acelaşi timp, el a salvat o minge de meci, înainte de a se impune la 8, în tie-break, anunță News.ro.

În decisiv, Federer, deţinătorul trofeului, a condus cu 5-4, după un break în ghemul al nouălea, a servit pentru meci, dar a ratat trei mingi de trofeu, inclusiv un 40-15. Şi acest set a ajuns la tie-break, pe care tenismenul argentinian l-a câştigat fără probleme.

Astfel, Del Potro, câştigător la US Open, în 2009, după o finală jucată tot cu Federer, îşi trece în palmares primul său trofeu de Mastrs Series.

În ciuda înfrângerii, prima din 18 meciuri consecutive disputate în 2018, Roger Federer se va menţine pe locul I ATP. Însă va avea din nou de luptat pentru a apăra 1.000 de puncte, începând de săptămâna viitoare, la Miami.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.