Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delegația PSD, reacție după Congresul PES: o șansă în plus pentru România să adere la Schengen

stiripesurse.ro
Victor Negrescu

Liderul PES activists România, Victor Negrescu, a comentat, sâmbătă pe Facebook, realegerea lui Sergei Stanishev, la Congresul PES de la Lisabona, în funcția de președinte al Partidului Socialiștilor Europeni, precizând că acesta este "un adevărat prieten al României și al stângii românești".

Citește și: SURSE - MĂCEL între puciștii din PSD și fidelii lui Dragnea: eșafodajul de putere se distruge de la bază

"Sergei este un adevărat prieten al României și al stângii românești. Împreună luptăm pentru aderarea României și Bulgariei la Schengen. Sub coordonarea sa ne propunem ca la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European să ne menținem discursul pro-european, luptând pentru o Europă echitabilă, liberă și sustenabilă pentru toți cetățenii săi" a afirmat Victor Negrescu, potrivit unei postări sâmbătă pe pagina de Facebook a organizației PES activists România.

Conform sursei citate, Sergei Stanishev a fost votat de 84% dintre delegații prezenți la Congresul PES, care se desfășoară în perioada 7-8 decembrie la Lisabona, Portugalia.

"Acest an este unul crucial și doresc să mulțumesc familiei PES pentru încrederea pe care mi-a acordat-o ca Președinte. Sunt entuziasmat să conduc partidul la viitoarele alegeri. Dar mai mult decât atât, doresc să mulțumesc tuturor partidelor membre și activiștilor PES pentru implicare și efortul lor. La viitoarele alegeri o să oferim răspunsuri la problemele milioanelor de cetățeni europeni", a declarat Sergei Stanishev după realegerea sa la șefia PES, menționează sursa citată.

În postarea de pe rețeaua de socializare, organizație PES activists România precizează că la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni a participat o delegație compusă din 10 activiști PES.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.