Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delegația PMP s-a întâlnit la Congresul PPE cu președintele Parlamentului European

Radu Pop
Facebook
PMP-PPE

În vremuri de criză, Partidul Popular European are un mesaj puternic, de unitate și solidaritate în condamnarea agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, iar PMP susține cu fermitate acest mesaj, potrivit unui comunicat de presă.

„Prin participarea la Congresul PPE de la Rotterdam, PMP dorește să își consolideze profilul de partid european și își reafirmă angajamentul pentru valorile care definesc Uniunea Europeană, pentru democrație, libertate de exprimare și solidaritate cu cei aflați în dificultate”, a comunicat PMP.

Delegația PMP s-a întâlnit marți la Congresul PPE cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European.

„Discuțiile cordiale au vizat teme precum importanța identității creștine a continentului european, susținerea familiei, inclusiv a familiei monoparentale, dar şi oportunitățile deschise în secolul XXI de revoluția digitală pe care economia românească le poate exploata și mai bine”, se mai arată în comunicat.

Din delegația PMP la Congresul PPE de la Rotterdam fac parte Eugen Tomac președintele PMP, Ionut Simionca, secretar general, Petru Movila, președinte executiv, Mihail Neamtu, prim-vicepreședinte, Sebastian Moise, prim-vicepreședinte, Cătălina Bozianu, secretar general adjunct, Razvan Nicolae SEBE, secretar general adjunct și Stefan Florescu, vicepreședinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.