Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delegatie europeana, in cautarea inchisorilor secrete CIA din Romania

sua inchisoare

O delegatie europeana a Comisiei LIBE se afla in Romania unde are o intalnire cu membrii Comisiei pentru aparare din Senat in vederea unei documentari cu privire la inchisorile secrete ale CIA.

Secretarul de stat al MAE George Ciamba a avut deja o intrevedere joi cu o delegatie a Comisiei LIBE si a precizat ca in urma verificarilor efectuate in perioada 2005-2008, nu au rezultat probe care să indice că pe teritoriul României au existat centre de detenţie ale CIA.

"În cadrul întrevederii, secretarul de stat George Ciamba a reafirmat importanţa deosebită acordată de autorităţile române derulării unui dialog cuprinzător cu reprezentanţii Parlamentului European pe teme de interes pe agenda europeană actuală.

A exprimat, în acest sens, aprecierea deosebită faţă de activitatea constantă a Comisiei LIBE în vederea promovării drepturilor omului, valorilor fundamentale şi practicilor democratice, la nivel UE şi internaţional, şi a reiterat ataşamentul profund şi constant dovedit de România faţă de respectarea acestor principii şi valori", menţionează un comunicat al MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.