Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Delegație parlamentară română, întâlnire cu lobby-iștii americani cu interese în România/ Gabriela Horga, deputat PNL: Avem nevoie de sprijinul lor

Facebook
delegatie parlamentare sua amro

Ieri am avut in Washington o întâlnire cu American-Romanian Business Council (#AMRO), o organizație de lobby care reprezintă un grup de companii americane cu interese în România, anunță deputatul PNL Gabriela Horga, membru în delegația parlamentară română aflată în vizită în SUA în aceste zile.

”Are 21 de membri, companii americane prezente in România, precum: ADM, Amgen, Boeing, Cargil, Eli Lilly, ExxonMobil, Lockheed Martin, L3 Technologies, Medtronic, MetLife, Mega Company, Merck, Motorola Solutions, Oshkosh Defense, Parsons, Pfizer, Philip Morris International, Raytheon, Smithfield, Textron și Thermo Fisher, provenind, în principal, din industria de apărare, energie, industria farmaceutică, infrastructura de stocare.

Este un partener al României în ceea ce privește aprofundarea componentei economice a Parteneriatului Strategic dintre România și SUA.

Tot ieri am avut și o altă întălnire cu US Chamber of Commerce.

În 2020, investitorii americani au realizat investiții de 5,8 miliarde de euro pe plan local, în România, SUA devenind cincea cea mai importantă țară din perspectiva acestor fluxuri.

Avem nevoie de sprijinul acestor organizații pentru atragerea concretă de noi investiții americane și consolidarea celor deja existente în România. De asemenea, suntem interesați de importul de tehnologie de vârf în aviație, apărare, energii neconvenționale, cercetare, mediu, infrastructură critică.”, s scris deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.