Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisia chestorului Liviu Popa, 'bomba cu ceas' de la Interne

ceas timp umbra

Chestorul Liviu Popa, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, suspect în dosarul de corupție deschis de procurorii DNA Oradea, și-a înaintat demisia din funcție, urmând ca președintele Klaus Iohannis să semneze cererea.

Ion Cristoiu nu înțelege jocurile politice ale lui Dragnea: De ce ezită conducerea PSD

Insa, ziarul National, spune ca acesta este doar „inceputul unei „saga” care se anunta mai mult decat spectaculoasa, tinand cont atat de faptul ca Popa nu era doar un fost conducator al unor structuri de elita, dar si omul care trata pana la acest moment „lista neagra” cu oamenii din MAI ce trebuiau eliminati, pentru ca locul acestora sa fie preluate de noii sau mai vechii amici ai lui Vasile Blaga. Cel care se pare ca a si purtat discutii ample pe aceasta tema cu „tehnocratul” Tudorache, despre care se spune ca l-ar fi adus de manusita de la Galati, dupa doar o scurta stagiatura ca judecator provincial, liderul pedelist Mircea Toader.

EXCLUSIV Măsuri EXCEPȚIONALE de securitate la PSD. Sediul din Kiseleff securizat total/ STENOGRAME

Mai mult chiar, se pare ca structurile nu doar ca au aflat de aceste convorbiri, dar au si lista cu numirile care ar fi trebuit facute, lista ce mai trebuie doar confirmata de catre chestorul Liviu Popa”.

Surse din anchetă, citate de România TV, spun că în maşina lui Blaga erau 700.000 de euro, în momentul în care Liviu Popa a făcut accident cu autoturismul. „Daca tot a fost prins, este logic ca nu prea mai are acum o pozitie de forta in negocierile cu procurorii”, mai spun jurnaliștii de la National.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.