Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisia lui Oprea l-a enervat pe Ponta: 'Am impresia că vorbesc în chineză'

Premierul Victor Ponta a refuzat vineri sa raspunda intrebarilor presei despre politistul din coloana lui Gabriel Oprea care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Ponta a explicat ca raspunde doar pe subiecte legate de rectificarea bugatara, tema conferintei anuntate pentru vineri, potrivit Hotnews.

"Imi cer mii de scuze, stiu ca dvs nu respectati niciodata regulile stabilite, eu le respect intotdeauna", i-a spus Ponta jurnalistului care l-a intrebat despre accident.

Ziarista l-a intrebat daca se impune demisia vicepremierului Gabriel Oprea, dar Victor Ponta a replicat: "Inteleg ca vorbiti ca sa va auda sefii. Am stabilit niste reguli, cu exceptia dvs toata lumea le respecta".

In acel moment, un alt reporter a intervenit si a intrebat daca Gabriel Oprea avea dreptul sa foloseasca o coloana oficiala. "Am impresia ca vorbesc in chineza", a raspuns Ponta.

Ziaristul i-a spus ca este vorba despre cel mai important subiect al zilei, "nu aveti cum sa-l evitati". "Dar nu vreau sa evit nimic", a replicat primul ministru.

Acesta a fost intrebat din nou daca ar fi oprit masina in cazul in care s-ar fi petrecut un astfel de accident cu coloana sa oficiala. "Daca aveti intrebari pe tema pe care cred ca sunt responsabil in fata cetatenilor va raspund", a spus Victor Ponta.

Conferinta s-a incheiat in acel moment iar imaginile, care erau transmise pe canalul de YouTube al guvernului, au fost intrerupte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.