Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisia Sorinei Pintea din funcția de manager al Spitalului din Baia Mare a fost înregistrată la Consiliul Județean Maramureș

MSF
Sorina Pintea

Demisia Sorinei Pintea din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost înregistrată, joi, la Consiliul Județean Maramureș, iar Consiliul de Administrație al unității medicale urmează să fie propus un manager interimar.

Reprezentanții Consiliului Județean Maramureș au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că interimatul va fi asigurat până la organizarea unui concurs pentru postul de manager al spitalului.

Citește și: VIDEO Șefa DSP Timiș s-a făcut de râs, în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus: ‘Lumina chiar mă deranjează’

„A fost înregistrată, joi, la Consiliului Județean Maramureș demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a Sorinei Pintea. S-a întrunit și Consiliul de Administrație al spitalului care a luat act de demisie și a decis că urmează să fie făcută o propunere pentru un manager interimar până la organizarea unui concurs pentru acest post”, au spus reprezentanții CJ Maramureș.

În demisia înregistrată la CJ Maramureș, Sorina Pintea a scris că a demisionat din funcția de manager al spitalului din Baia Mare având în vedere că este cercetată penal într-un dosar al DNA și pentru o bună desfășurare a urmăririi penale și a procesului penal.

„Astfel, pentru a nu exista posibilitatea teoretică și faptică de a influența potențiali martori angajați ai spitalului, cât și pentru a nu avea funcție de conducere în calitate de ordonator de credite, am luat prezenta decizie, la care se adaugă starea precară de sănătate”, a scris Pintea.

Citește și: Marian Godină a explodat la adresa Sorinei Pintea: ‘Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman’

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.