Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie bombă: Daniel Ghiță a plecat din PRU

facebook.com
daniel ghita

Campionul mondial de kickboxing Daniel Ghiță a anunțat astăzi pe pagina sa de facebook că a demisionat din Partidul România Unită, dar că își va continua activitatea politică. Daniel Ghiță a fost liderul celebrei Patrule a lui Vlad Țepeș din PRU. Rămâne întrebarea în ce partid își va continua Daniel Ghiță implicarea în politica naționalistă, implicare pe care a anunțat-o pe facebook.

Iată mesajul campionului: "Am luat decizia să demisionez din Partidul România Unită. Sunt un naționalist și un activist hotărât și voi lupta pentru principii corecte și pentru binele poporului român până la capăt. Locul meu este numai acolo unde aceste principii sunt respectate. Defrișarea pădurilor m-a forțat să intru în politică. Rămân în politică pentru a-mi apăra țara! NIHIL SINE DEO."

Această demisie este una dintr-un lung șir de plecări din PRU după rezultatele dezastruoase de la alegerile locale. Din PRU au mai plecat prim-vicepreședintele formațiunii Augustin Hagiu, vicepreședintele Clement Sava, Stejărel Dumitriu, secretarul general PRU Neamț, Viorel Gafița, liderul PRU Franța și acum cea mai cunoscută vedetă din partid, Daniel Ghiță. O parte din cei plecați din PRU s-au înscris în Forța Națională, partidul lansat de Marine Le Pen în România și afiliat la mișcarea naționalistă europeană.

În perioada următoare, plecările din PRU vor intra în faza pe filiale, câteva organizații pregătindu-și plecarea din PRU și continuarea activității politice de orientare naționalistă în altă parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.