Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie bombă din Guvernul României: 'A fost o onoare pentru mine!'

Ioana Constantin și-a anunțat, pe Facebook, demisia din Guvernul Orban. La ședința Colegiului Național din 15 februarie, membrii PMP i-au acordat Ioanei Constantin încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Din acest motiv, aceasta și-a dat demisia din funcția de secretar de stat la ministrul Muncii.

Citește și: VIDEO Audieri cu lovituri în serie de la USR pentru PNL. Deputat l-a atenționat pe Florin Cîțu: E grav. Dacă vom avea euro la 8 lei?

„2020 e un an important pentru toți

A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! +PMP10%”, se arată pe pagina de Facebook a Ionei Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.