Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE în USR: Preşedintele organizaţiei Bucureşti pleacă imediat după anunţul revenirii lui Nicuşor Dan

Facebook/ Roxana Wring
nicusor dan wring

Președintele USR București, Roxana Wring, a demisionat marți de la șefia organizației, înainte ședinței în care membrii Biroului Municipal decid dacă susțin candidatura independentă la Primăria Capitalei a lui Nicușor Dan.

„Urmează alegeri în perioada imediat următoare, având în vedere adoptarea noului statut, și nu intenționam să mai candidez. În plus, timpul nu îmi mai permite sa fiu implicată 100%. Doresc să dedic mai mult timp proiectelor pentru București, cum este, de exemplu, Legea Capitalei”, a declarat Roxana Wring, pentru Digi24.ro.

La șefia organizației rămâne vicepreședintele USR București Florin Cobzac, care, conform unor surse citate de Digi 24, este considerat un apropiat a lui Nicușor Dan.

Roxana Wring s-a pronunţat marţi pentru desemnarea unui singur candidat la Primăria Capitalei din partea Opoziţiei, dar şi pentru organizarea unor alegeri de tip 'primaries', în vederea stabilirii acestuia. Ea a menţionat că în baza sistemului 'primaries', toţi candidaţii care au şanse, conform sondajelor, ar putea participa la dezbateri publice, urmând ca ulterior să se organizeze alegeri preliminare.

Deputatul independent Nicuşor Dan a anunţat luni că s-a înscris în cursa internă a USR Bucureşti pentru alegerea candidatului la Primăria Capitalei. El s-a arătat optimist faţă de faptul că cei din USR îi vor susţine candidatura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.