Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Puișor a demisionat pe model Voiculescu / UPDATE: Explicatii spumoase ale acestuia

demisie exit

Deputatul Florin Popescu, cunoscut ca 'baronul puisor' dupa ce a fost acuzat de DNA ca a dat pui ca mita electorala, si-a anuntat demisia din Camera Deputatilor.Acesta nu a explicat motivele deciziei sale si si-a exprimat speranta ca in viitor Parlamentul sa fie o institutie mai puternica.

"Subsemnatul Popescu Florin Aurelian (...) deputat ales în Parlamentul României sesiunea 2012-2016 vă înştiinţez că prin prezenta îmi înaintez demisia din funcţia de deputat. Vă urez succes tuturor în activitate şi salutări dvs şi familiilor. Sper ca Parlamentul să devină o instituţie puternică în România în care fiecare dintre dvs să daţi tot ce e mai bun. Vă mulţumesc pentru colaborare tuturor de la stânga la dreapta", a spus Popescu in plen.

"Am plecat azi din Parlament pentru ca in dosarul cu pui distribuiti de Paste, nu de alegeri, am fost in prima instanta condamant. Este un gest de onoare, de bun-simt, de demnitate ca o data avand o condamnare de orice natura sa plec, pentru ca nu doresc ca prin actiunile mele imaginea Parlamentului sa fie afectata. Institutiile statului trebuie sa isi faca datoria, am incredere in ele.

Statul roman m-a educat, m-a creat, copiii i-am facut singur, dar tot in urma unei relatii cu romanca. Politica mi-a lasat un gust si de dulceata de trandafiri si de caise, si gust amar. Sunt si bune si rele. Cel mai important e ca oamenii politici sa readuca zambetul pe buze cetatenilor care trec prin perioade dificile", a mai spus Florin Popescu.

Deputatul Florin Popescu a fost condamnat vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit în scop electoral la alegerile locale din 2012. Decizia nu este definitiva.

Cum nu mai este deputat cauza lui va fi judecată de o instanță inferioară. A aplicat aceeași tactică ca fost senator Dan Voiculescu cand n Dosarul ICA a plecat din Parlament si cauza nu a mai fost judecată de ICCJ ci de Curtea de Apel București care l-a și condamnat la 10 ani de inchisoare.

Mentionam ca fostul deputat sustine ca nu exista nicio strategie in spatele deciziei sale si ca dosarul sau va merge mai departe la completul de 5 judecatori de la ICCJ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.