Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie SURPRIZĂ în PNL. Anunţul, făcut pe Facebook: 'Am fost AMENINŢAT de un parlamentar'

demisie exit

Demisie de ultimă oră în rândul primarilor PNL! Edilul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook şi, spune el, decizia vine ca și consecință a conflictului pe care îl are cu fostul său contracandidat, Matei Lupu, care a devenit marți prefect al județului. Mai mult, susţine primarul Adrian Torma, recent ar fi fost ameninţat voalat chiar de către un parlamentar.

"Ieri, la evenimentul de investitură a noului prefect, am asistat la o piesă de teatru falsă, la o atitudine obedientă a unor personaje care conduc destinele judeţului sau beneficiază de votul dumneavoastră. Ieri am fost ameninţat, voalat de către un parlamentar, care pe lângă formalităţile unui discurs de lemn, i-a urat noului perfect, citez: «Matei, anul trecut, la alegerile locale, ai pierdut o lupta, dar vei câştiga războiul». Nu am înţeles, a pierdut lupta cu mine?! Şi pe faţă i-a urat că-şi va lua revanşa şi că ştie el asta. Deci votul cetăţenilor nu a contat în această competiţie. Ieri, toţi vorbitorii au făcut politică, lăudând marele partid, marii lideri sau programul PNDL şi în momentul în care am solicitat să am un mesaj, mi s-a tăiat microfonul că fac politică într-un mod comparabil cu Coreea de Nord şi temutul lor lider Kim Il Sung", a scris Adrian Torma.

Citeşte şi: Sorina Matei, reacţie VIRULENTĂ după trecerea în rezervă a generalului Opriş. Jurnalista propune şi alte DEMITERI

Într-o postare amplă, primarul susţine că va rămâne în funcţie până la finalul lunii septembrie.

"In concluzie, sunt hotarat ca la finalul lunii septembrie sa renunt la functia de primar, pentru ca noul primar pe care o sa vi-l alegeti sa aiba posibilitatea de a incepe un an financiar avand toate parghiile in a-si construi bugetul si viziunea pentru cel putin 2 ani si 6 luni de mandat. Pana la finalul lunii septembrie imi voi duce la indeplinire obiectivele deja asumate.", a completat edilul.

Citeşte şi: Fost lider PSD, declaraţii BOMBĂ la Tribunal: 'A început să-mi placă cuvântul puşcărie. Dacă mai fac un an-doi, nu înnebuneşte nimeni.' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.